Încrederea reprezintă temelia relaților construite pe reciprocitatea acelor sentimente veritabile. Într-un acord subtil, deliberat şi comun încredințăm visuri călătoare strunite să hoinărească nestingherit într-o inimă străină. Iubirea alungă orice formă de raționament. Merge de mână cu gânduri de dor şi o izbucnire stranie de curaj neînteles. În felul acesta ne ispiteşte să abandonăm temerile în brațele nevoii de a trăi intens fiecare clipă.

(…)

Era descult in ploaia gandurilor reci. Dorul curgea molcom sarutandu-i pleoapele si zambetul firav, cules dintr-o petala de floare. Vantul fredona imnul amintirilor vechi, ascunse in zambetul diminetilor de noiembrie si numele ei, cernea dorinte peste trupul inghetat.
Ea astepta…astepta rabdatoare sa danseze cu timpul, sa-l ispiteasca si apoi sa-l comprime pentru totdeauna. Toti erau liberi sa creada ca traiesc, doar ea vibra, prin sentimente care strabateau atatea oceane, temeri si orizonturi. Vroia sa fie goala de trecut si sa-l imbratiseze.Invatase din scrisorile suferintelor ca rataceau singuri intr-o lume a probabilitatii. In iubire se poate orice…Si El, un rasarit de speranta tarzie, era aceea iubire care se traieste doar o singura data.

(…)

Indiferent de natura implicarii emotionale ori de structura sufletelor aflate la rascrucea unui drum comun, relevant este sa pastram intact dreptul la propria libertate.Orice initiere spre experimentarea unor sentimente guvernate de posesie si incertitudini poate deveni tardiv sursa marilor dependente emotionale. Fericirea presupune intelegerea si asumarea certitudinii ca nu avem nevoie de completari pentru a corecta imperfectiuni. Cei alesi sa admita adevaruri isi vor regasi libertatea. Cei mai multi insa isi vor purta inchisorile dupa sine pentru totdeauna…

(…)

Din nefericire singurele momente in care oamenii epateaza prin altruism si serviabilitate, sunt acelea in care isi doresc nespus sa-si imparta singuratatea.

(…)

Incertitudinile ilustreaza frecvent, conditia umila atribuita firii omenesti. Aproape orice initiativa orientata catre procesele schimbarii perturba senzatia de confort emotional actual. De fapt nu demaram actiuni din simpla comoditate. Cu decizile deja luate de altii, culpabilizarea devine scuza perfecta, aparundu-ne de consecintele esecului.Putem convietui in liniste cu noi insine daca nu ne dezamagim.Tu ce ai facut azi pentru visul tau?

(..)

Ai incredere in aceea energie divina care nu creeaza niciodata imperfectiuni. Urmeaza-ti menirea consecvent, pastrand echilibrul idealurilor permise actual in constientul realitatii. Iubeste, iarta, fii empatic si inceteaza sa cauti culpe atribuite marilor esecuri. Incearca sa inveti mereu lucruri noi, sa cuceresti suflete si sa fii altruist in calatoria ta. Nu te multumi cu franturi de povesti si inimi cotropite de altii. Zambeste si nu uita ca cei mai bogati oameni sunt aceea care colectioneaza iubire in fiecare zi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s