Frumoasa mea,

Chipul primăverilor târzii și zorii fermecători ai dimineților de vară, încărcați cu mireasma florilor de iasomie dulce, mărginesc timpul și privesc prin limpezimea ochilor tai, înecați în lacrimi de rouă. Ești aidoma viselor ademenitoare și o boare de vânt mângâietoare sfărâmă lacatele sufletului, cuprinzându-i goliciunile și presărând amintirile în pustiul deșertăciunilor inutile. De multă vreme caut neobosit un prilej să-ți mărturisesc că ești muza sublimă a poemelor înălțătoare, fărâma inocențelor copilărești și dincolo de toate frăgezimea trupurilor doritoare de atingeri fierbinți. Privește-mă și vei înțelege că eu sunt proiecția gândurilor tale profunde și definiția nescrisă a fericirii. Sunt vindecarea dezamăgirilor dureroase și lumea idealului efemer.

De ce nu mă privești? O forță divină, atotputernică, definită prin dragoste de viață a scris pe inima ta, lecții nemuritoare și epistole pline de învățăminte firești. Azi pare ca nu ai nevoie de mine. Ești puternică, încrezătoare și vulnerabilitatea sentimentelor de odinioară a rămas ferecată în zări îndepărtate, străbătând abisul.

Păstrând certitudinea că ești vindecată de himerele obsesive ale trecutului cutez să ies în întâmpinarea ta ca și când nici o alegere greșită nu ne-ar fi despărțit. Iți promit că prin ochii mei te vei regăsi așa cum ești: frumoasă, senină și misterioasă asemenea unui amurg infinit.

Cu sinceritate,

IUBIREA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s